Η εταιρεία

Mikropoulos Logo

Η Μικρόπουλος Χαράλαμπος & Υιός Ο.Ε. με έδρα στη Θεσσαλονίκη, εξειδικεύεται στο σχεδιασμό, την κατασκευή και εγκατάσταση μηχανημάτων επεξεργασίας Ξηρών Καρπών αλλά και κάθετων μονάδων επεξεργασίας βιομηχανικού τύπου. Ειδικότερα Φούρνων για όλα τα είδη των Ξηρών Καρπών, όπως Φιστίκια, Αμύγδαλα, Φιστίκια Κελυφωτά, Ηλιόσπορους, Κολοκυθόσπορους, Φουντούκια, Καρύδια κλπ. Η Μικρόπουλος Χαράλαμπος & Υιός Ο.Ε. δημιουργεί και αναπτύσσει ασφαλή και αξιόπιστες γραμμές Ψησίματος που συνδυάζουν με τον καλύτερο τρόπο τα πλεονεκτήματα της βιομηχανικής τυποποίησης και την ακρίβεια των τεχνιτών παραγωγής. Η εμπειρία μας ωρίμασε όλα αυτά τα χρόνια και μας δίνει την δυνατότητα να γίνουμε ένας από τους ηγέτες παγκοσμίως στον τομέα της βιομηχανίας των Ξηρών Καρπών.

new-factory

Η γκάμα των προϊόντων της εταιρείας μας καλύπτει επίσης το σύνολο της διαδικασίας παραγωγής του Κελυφωτού Φιστικιού. Διαλογείς Ανοιχτού – Κλειστού Κελυφωτού Φιστικιού, ικανότητος 98% ακρίβεια, Περιστροφικά Ξηραντήρια, Δονούμενα κόσκινα με αεροδιαχωριστές είναι μερικά από τα μοναδικά μηχανήματα πιστοποιημένα με τίτλους ευρεσιτεχνίας.

Επιπλέον, εκτός από την κατασκευή μηχανημάτων η εταιρεία προσφέρει υπηρεσίες, ολοκληρωμένες λύσεις, υποστήριξη πελατών που βρίσκονται σε φάση μελέτης έργου, καθώς και σε όλα τα στάδια μέχρι την ολοκλήρωση αυτού, χωρίς να παραλείπεται ποτέ η επίβλεψη και υποστήριξη στη φάση μετά την πώληση, τόσο στο επίπεδο τεχνικής βοήθειας αλλά και στην μεταφορά ‘’ τεχνογνωσίας’’. 

nuts

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

16ο χλμ Θεσσαλονίκης - Σερρών 
Τ.Κ. 57018, Τ.Θ. 81, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 23940 71322

Τελευταία Νέα